Aktualno

BOOT 2025: Svjetske premijere i događanja u Düsseldorfu

U subotu 18. siječnja počeo je najveći kopneni nautički...

Tradicionalna Lignjada u Baškoj s malom školom lignjolova za djecu

Tradicionalna Lignjada - 18. Kup sv. Mikule održana je...

OPATIJA BAJNA: Detaljan program Adventa 2024. i dočeka Nove 2025. godine

Dani božićno-novogodišnjeg slavlja u Opatiji već su počeli -...

Kuhar za rad na brodu za sedmodnevna krstarenja

Rok za prijavu: 11. 5. 2023.

Poslodavac: Val d.o.o. za nautički turizam

Opis posla: Puni pansion, priprema ručka i večere , nema narudžbi „ala carte“, jedan slijed jela

Mjesto rada: Zavala (nudi se zajednički smještaj, smještaj na brodu u samostalnoj sobi)

Uvjeti: 3-godišnja srednja škola, 1 godina radnog iskustva

Vrsta posla: sezonski, mogućnost zapošljavanja umirovljenika

Prijave na: mobitel 098 952 31 51

Novo

BOOT 2025: Svjetske premijere i događanja u Düsseldorfu

U subotu 18. siječnja počeo je najveći kopneni nautički...

Cipal na moj način: u pećnici, na gradele, lešo …

Dok sam imao brodicu u Osoru, puno sam ribe...

Arancino sa raštikom, kozicama i sirom

Arancino je jednostavno jelo od riže, poznato kao specijalitet...

BOŽIĆNI RUČAK: Recepti morske spize skiperice Alenke Alujević s lignjama, kozicama, bijelom ribom…

Kada smo na portalu Nautička patrola ljetos predstavili Alenku...

Kuhar na turističkom brodu za rad u sezoni u Jesenicama

Rok za prijavu: 31. 1. 2023. Vagun, obrz za prijevoz i turizam, vlasnik Nikola Klarić iz Jesenica traži kuhara na turističkom brodu za rad u...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here