Aktualno

Opaka Jabuka: Mitski vulkanski otok usred Jadrana pod opsadom 1000 jedriličara!

Regata Jabuka vodičkog Jedriličarskog kluba Tijat najveća je, najzahtjevnija...

Zadar na idra: Šest dana manifestacije posvećene očuvanju pomorske baštine

U Zadru je od 21. do 26. listopada održana...

VIŠKA REGATA: Trijumf Stravaganze i posade Nika Kmetovića

Novi veliki uspjeh Dubrovčana Nika Kmetovića i posade njihovog...

Novi fine dining restoran u marini Lav

Port 74 naziv je novog fine dining restorana koji je otvoren u sklopu marine Lav u Podstrani. Naziv Port 74 inspiriran je s 74 veza u ovoj hotelskoj marini koja prima plovila do 40 metara dužine.

Restoran Port 74 nudi tradicionalnu hrvatsku kuhinju uz moderan pristup chefa Ivana Ivaniševića, koji je iskustvo istekao u hotelima Alhambra u Malom Lošinju i Kempinski Atlantic u Hamburgu.

Restoran je otvoren je svakoga dana od 17 do 23 sata. Uz restoran Port 74, u resortu Le Meridien Lav je još šest restorana i barova s raznolikom ponudom jela, tako da se može nešto fino pojesti tijekom cijelog dana.

Gostima marine Lav na raspolaganju su brojni sadržaji resorta s pet zvijezdice Le Meridien Lav, s osobitim obiljem SPA ponude. Hotel ove godine slavi 50 godina postojanja i dočekuje goste temeljito renoviran.

Novo

ACI – ADRIATIC NAUTICAL ACADEMY: Vrhunska škola mora Veljka Barbierija i Cina Riccija

Evo kako je nastala, funkcionirala i rasla Jadranska nautička...

Opaka Jabuka: Mitski vulkanski otok usred Jadrana pod opsadom 1000 jedriličara!

Regata Jabuka vodičkog Jedriličarskog kluba Tijat najveća je, najzahtjevnija...

VIŠKA REGATA: Trijumf Stravaganze i posade Nika Kmetovića

Novi veliki uspjeh Dubrovčana Nika Kmetovića i posade njihovog...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here