Aktualno

BOOT 2025: Svjetske premijere i događanja u Düsseldorfu

U subotu 18. siječnja počeo je najveći kopneni nautički...

Tradicionalna Lignjada u Baškoj s malom školom lignjolova za djecu

Tradicionalna Lignjada - 18. Kup sv. Mikule održana je...

OPATIJA BAJNA: Detaljan program Adventa 2024. i dočeka Nove 2025. godine

Dani božićno-novogodišnjeg slavlja u Opatiji već su počeli -...

Proljetne fritaje sa samoniklim biljem u 4 konobe središnje Istre, 7.-30.4.

Ako se odlučite za gastro vikend u Istri, do kraja mjeseca u četiri konobe u središnoj Istri možete pojesti tradicionalni istarski objed – fritaju sa proljetnim samoniklim biljem: šparogama, maslačkom (radičem) i medvjeđim lukom, uz domaća jaja. Cijene fritaja kretat će se od 5,30 do 8 eura u konobama:

Konoba Dišpet: Fritaja sa šparogama i pršutom, Proljetna vege fritaja, Fritaja s pancetom i tikvicama / 5,30 €
Konoba Jelenić: Fritaja s pršutom/pancetom, Fritaja s vazmenim lukom/medvjeđim lukom, Fritaja s kobasicom, Fritaja s maslačkom i divljim radićem, Fritaja sa šparogama / 8 €
Tomažova konoba: Fritaja sa šparogama i pancetom, Fritaja sa špaletom i mladim lukom, Fritaja s tartufima, Fritaja s kobasicama i rukolom / 8 €
Konoba Marino: Fritaja s hmeljem, Fritaja s vazmenim lukom, Fritaja s gljivama, pršutom i parmezanom / 6 €

Novo

BOOT 2025: Svjetske premijere i događanja u Düsseldorfu

U subotu 18. siječnja počeo je najveći kopneni nautički...

Cipal na moj način: u pećnici, na gradele, lešo …

Dok sam imao brodicu u Osoru, puno sam ribe...

Arancino sa raštikom, kozicama i sirom

Arancino je jednostavno jelo od riže, poznato kao specijalitet...

BOŽIĆNI RUČAK: Recepti morske spize skiperice Alenke Alujević s lignjama, kozicama, bijelom ribom…

Kada smo na portalu Nautička patrola ljetos predstavili Alenku...

BOOT 2025: Svjetske premijere i događanja u Düsseldorfu

U subotu 18. siječnja počeo je najveći kopneni nautički sajam - Boot Dusseldorf. I ovogodišnji Boot prigoda je za brojne premijere jahti i...

Cipal na moj način: u pećnici, na gradele, lešo …

Dok sam imao brodicu u Osoru, puno sam ribe ulovio sam, udicom. Bilo je tu najviše ušata i orada, arbuna i šaruna, zatim bugvi,...

Arancino sa raštikom, kozicama i sirom

Arancino je jednostavno jelo od riže, poznato kao specijalitet Sicilije, mada i Rimljani imaju svoju inačicu pod nazivom suppli, a smatra se da je...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here