Aktualno

BOOT 2025: Svjetske premijere i događanja u Düsseldorfu

U subotu 18. siječnja počeo je najveći kopneni nautički...

Tradicionalna Lignjada u Baškoj s malom školom lignjolova za djecu

Tradicionalna Lignjada - 18. Kup sv. Mikule održana je...

OPATIJA BAJNA: Detaljan program Adventa 2024. i dočeka Nove 2025. godine

Dani božićno-novogodišnjeg slavlja u Opatiji već su počeli -...

Ronioci čiste podmorje Gradske luke Dubrovnik, 21. 5. od 10 do 12 sati

Više od 100 ronilaca sudjeluje u čišćenju podmorja Gradske luke Dubrovnik 21. svibnja 2022. Ovo je 25. akcija čišćenja podmorja Eko Dubrovnik 2022., a osim ih raznih dijelova Hrvatske dolaze i ronioci iz Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Ronioci će luku čistiti od 10 do 12 sati, i u to vrijeme će luka biti zatvorena za sva uplovljavanja i isplovljavanja. Organizatori akcije su u organizaciji Centar za ronjenje i sportove na vodi ABYSS i Ekološko ronilački klub Ragusa, uz podršku Dubrovačko-neretvanske županije i Županijske lučke uprave Dubrovnik.

Novo

BOOT 2025: Svjetske premijere i događanja u Düsseldorfu

U subotu 18. siječnja počeo je najveći kopneni nautički...

Cipal na moj način: u pećnici, na gradele, lešo …

Dok sam imao brodicu u Osoru, puno sam ribe...

Arancino sa raštikom, kozicama i sirom

Arancino je jednostavno jelo od riže, poznato kao specijalitet...

BOŽIĆNI RUČAK: Recepti morske spize skiperice Alenke Alujević s lignjama, kozicama, bijelom ribom…

Kada smo na portalu Nautička patrola ljetos predstavili Alenku...

DUBROVNIK: Povijesni tragovi jedne od najmoćnijih pomorskih trgovačkih flota na svijetu

Cijeli Dubrovnik je zapravo jedan grad muzej. Svaka kuća, svaka skala, a i svaki kamen nose neku povijesnu priču. Zato uvijek kada kročim ovim...

Marina Frapa Dubrovnik traži mornara – pomoćnog radnika

Rok za prijavu: 30. 4. 2023. Poslodavac: Laguna trade d.o.o., za marine, turizam, trgovinu i usluge Opis posla: mornarski poslovi prihvaćanja i priveza brodova u marini,...

DUBROVNIK: Proljetni gourmet dani u dubrovačkim restoranima, 10.-23.4.

S početkom toplijih i vedrih proljetnih dana, chefovi 20 vrhunskih dubrovačkih restorana inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su maštovite i ukusne poslastice i specijalitete...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here